Finnix

Over Finnix
Welkom

Leuk dat je een kijkje neemt op de webshop Finnix. Ik ben Anneleen, eigenaar van Finnix. Naast Finnix heb ik nog een fulltime baan in de zorg, met een opleiding ernaast en dus een druk leven :). 

Grappig om te weten dat Finnix eerst een webshop was met alleen maar sieraden. Maarja waarom alleen sieraden verkopen als er veel meer mogelijk is?! En zodoende hebben we hier Finnix! Nog steeds voornamelijk sieraden, maar inmiddels ook uitgebreid naar het verkopen van accessoires enz. Ik hoop er steeds meer tijd aan te kunnen besteden en de collectie uit te breiden!

 

 Anneleen

  • 1-3 werkdagen
  • Orgineel
  • Voor elke gelegenheid

Productinformatie:

Ook willen we jullie wat meer informatie geven over onze producten. Je ziet in onze shop meerdere producten te koop. Laten we beginnen met de sieraden, want dit is tenslotte waar alles mee begonnen is. Wij verkopen sieraden die je 24/7 kan dragen, zonder dat deze verkleuren, ze zijn dus waterbestendig! Ook kan je ermee sporten en slapen, wat wil je nog meer?! De sieraden zijn gemaakt van Stainless Steel en zijn 100% nikkelvrij. Let op: dit is met uitzondering van een paar producten. Verdere informatie kan je bij de producten zelf terug vinden. Ook verkopen wij verschillende soorten tassen, shoppen maar voor verschillende gelegenheden!